Oplev det sydfynske øhav med watertaxi

Ønsker du at komme rundt til øerne tæt på Ærø uden selv at sejle?

Så er vores Watertaxi en effektiv løsning. Du booker en båd med fører for 600 DKK pr. time og så har du fuld frihed til at vælg hvor vi skal sejle hen. Om I vil besøge Hjortø, Drejø eller Birkholm, er helt op til jer. Vi hjælper jer hele vejen. Vi anbefaler dog max 3 øer på en dag.

Vil du gerne bruge dagen på en bestemt ø, kan vi lave aftaler med de lokale, så I kan få skønne madoplevelser eller prøve spændende aktiviteter for hele familien.

Få mest ud af ferien med en idyllisk Watertaxi

Når I bestiller en Watertaxi kan I læne jer tilbage og slå fødderne op, mens vi står for både transport og planlægning af jeres sejltur i det sydfynske øhav. Samtidig kan I få lokal insiderviden til hvor de bedste oplevelser gemmer sig, og steder på de forskellige øer, som I bare ikke kan gå glip af.

Nemt og bekvemt

En Watertaxi er det oplagte valg hvis I ikke har planer om at være ude at sejle hele ugen, eller ikke har mod på at tage et speedbådscertifikat, så I kan sejle selv. Alt efter om I er en stor børnefamilie eller har ældre, der skal med på oplevelser, kan det i flere tilfælde være en fordel at vælge en Watertaxi. Ligesom på vores skønne joller, er en høj sikkerhedsstandard central for alle vores både.
Max. 5 personer i en båd

Sejl mellem april og september

Sæsonen for at booke en Watertaxi er lang og giver dig derfor en stor fleksibilitet til, hvis I ønsker at holde ferie på skæve tidspunkter eller blot har lyst til at opleve det sydfynske øhav både til forår og sommer.

Oplev en taxi til vand i ægte Venedig-stil og få en skøn oplevelse I sent vil glemme.

Vil du vide mere og booke en watertaxi?

Har du specielle ønsker eller vil du blot høre mere om vores watertaxi service? Så kontakt os i dag.

Godt sømandskab

Du kan føle dig tryg på hele turen

Søvejsregler

Fartøjskendskab

Sikkerhed på åbent hav

Maskineriet

Brandsikkerhed

Styring og manøvrering