Tag et speedbådscertifikat på bare én dag – book kursus lige her!

Mangler du et speedbådscertifikat?

For at leje vores både er vores eneste krav at du er ansvarlig og at en af jer har et speedbådscertifikat. Det er let at anskaffe og det er både vores og jeres garanti for, at I får en sikker og god tur på havet. Samtidig gør kurset dig vant med havet, så du føler dig tryg ved at være ansvarlig for en skøn tur på jollen sammen med familien.

Hos Ærø Boat Charter tilbyder vi kurset til at få speedbådscertifikat. Snart kan du glæde dig til sus i håret og frihed til søs, mens du erhverver dig dit bevis.

Sæt en enkelt dag af til at blive familiens søkaptajn

En formiddag med teori og en eftermiddag med praktiske øvelser – det er alt hvad det kræver for at få sig et speedbådscertifikat. Det erhverves gennem en skriftlig prøve i form af et spørgeskema. Tiden er godt investeret til at give jer skønne oplevelser på havet, hvor I vil opleve den ultimative frihed af at sejle lige derhen, hvor I ønsker.

For at holde styr på jollen og familiens små matroser, er der nemlig flere sikkerhedsforanstaltninger du skal kende samt generel viden om, hvordan du styrer båden forsvarligt og effektivt.

Så meget koster et speedbådscertifikat

Du kan få taget et speedbådscertifikat, også kaldet et speedbådskørekort hos os for 1.400 DKK inkl. prøve. (900 dkk for undervisning og 500 dkk i prøveafgift til censor).

Dette bevis er alt du har brug for, for at få lov at leje både hos os. På den måde gør det ikke noget hvis du ikke har tidligere erfaring til søs. Her vil certifikatet også være med til at give dig en tryghed ved selv at styre jollen, mens du er helt bevidst om hvad du laver.

Forberedelse til teori kan du finde her.

Godt sømandskab

Det hele skal ende med at du trygt kan sejle omkring Ærø ved godt sømandskab

Søvejsregler

Fartøjskendskab

Sikkerhed på åbent hav

Maskineriet

Brandsikkerhed

Styring og manøvrering

Book online her

Vil du vide mere om vores speedbådscertifikat?

Se vores datoer for kurser her på siden eller kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder.