Ø HOP - Lej en båd og besøg de nærliggende øer med overnatning

Har du lyst til at opleve det sydfynske ø hav helt tæt på, er dette en oplagt mulighed. Med vores Ø-hop kan du tilrettelægge turen efter de ønsker som du måtte have og tag vennerne eller familien med på en uforglemmelig tur.

Herunder beskriver vi et eksempel på en 2-dages tur, men jeres ø-hop kan tilpasses i både længe og program så det passer til netop jeres ferie.

Dag 1 eksempel

Sejl til Hjortø, læg til i havnen, og gå en tur rundt på øen. Hjortø har en smuk natur, hyggelige huse og fortsætter man ud til den anden side af øen, er der badestrand med en lille bro og borde/bænke til at nyde sin medbragte mad.
Om eftermiddagen sejler I igen fra Hjortø med kurs mod GL havn ved Drejø. Her ligger en af de mest naturskønne havne. Campingpladsen er lige klods op af havnen og her er der grill samt udekøkken, bad og toilet der kan benyttes. Hvis I ikke vil sidde ude ved de borde og bænke der er, er der et lille bådhus med bænke og borde. Her kan der bl.a. købes sodavand og øl, og I kan frit benytte jer af køleskabet til medbragt mad.
Drejø er en af de større øer og det kan derfor anbefales at leje cykler her især hvis I vælger at blive en ekstra dag. Bare 500 meter fra havnen ligger den lokale købmand, der har hvad man kunne ønske sig af madvarer. Lige om hjørnet ligger en lille cafe med en smuk have. De har de bedste kager på hele øen.

På cykel kan du nå rundt på hele øen som har mange smukke spots hvor man helt alene kan nyde naturen på øen. GL havn ligger så du har de smukkeste solnedgange – der findes intet smukkere end at se solen gå ned imens man griller sin aftensmad.

Dag 2 eksempel

Efter at I har spist morgenmad og pakke teltet sammen, går turen til Skarø, der kun ligger 20 minutters sejlads fra Drejø. Det kan være svært at få en plads i havnen, men båden har et godt anker så I kan ligge til lige før havnen ved stranden, ca. 50 meter fra land.

Det som Skarø har som ingen af de andre øer har, er Skarø is og Café Sommersild. På Café Sommersild kan I få en fantastisk frokost med hjemmeproducerede råvarer – mere frisk kan det ikke blive. Lidt længere nede af vejen kan I få en af Danmarks bedste is hos Skarø is, som er vedensberømte for deres hjemmeproducerede is.

Der er mulighed for at slå jeres telt op ved Café Sommersild hvis I ønsker at udvide jeres tur med en ekstra dag – ellers er det tid til at sejle hjemad. Hjemturen kan med fordel indeholde nogle små stop for at hoppe i vandet og få en svømmetur – der er rigtig mange smukke steder på vej tilbage til Ærøskøbing.

Priser på Ø-hop

Inklusiv i prisen er:

 • 2 dages leje af båd (båden er til rådighed hele døgnet)
 • Alt sikkerheds udstyr i båd (inkl. redningsveste)
 • Tips og vejledning til turen

Medbring selv:

 • Sovepose / madrasser
 • Benzin til båden (båden er fuldt tanket ved start)
 • Mad på turen

PRIS FOR ØHOP  // 3.000,-

·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·
Tilkøb
Udlejning af snorkel, maske og svømmefødder // 75,- pr. dag
Udlejning af Subboards // 250,- pr. dag
Aftentur med Smakkejolle // Ring for pris

Vil du vide mere og booke øhop?

Har du specielle ønsker eller vil du blot høre mere om vores øhop? Så kontakt os i dag.

Overnatnings muligheder på turen

Overnatning bookes som udgangspunkt direkte med det/de ønskede steder. Kontakt os for hjælp til bookning samt ved råd og vejledning.

Oplevelser

 • Tag på ridetur med Tværby rideklub
 • Aftentur med smakkejolle
  – få oplevelsen hvordan det er at sejle for sejl
 • Smag naturen med naturvejleder Niels Ørum
 • Guidet snorkletur fra båd
 • Lej cykler Pilbækken

Vil du vide mere og booke øhop?

Har du specielle ønsker eller vil du blot høre mere om vores øhop? Så kontakt os i dag.

Godt sømandskab

Du kan føle dig tryg på hele turen

Søvejsregler

Fartøjskendskab

Sikkerhed på åbent hav

Maskineriet

Brandsikkerhed

Styring og manøvrering