Der findes 7 bådramper på Ærø som vi anbefaler. Så kan du komme i vandet hvor fra du vil.

Oplev det fynske farvand med stor fleksibilitet

For at give dig frihed til at komme afsted med båden de fleste dage og få det meste ud af jeres sejlferie, har du adgang til 7 bådramper, placeret over hele Ærø. På den måde kan I bedre planlægge dagens rute, og sørge for at ligge godt placeret i forhold til den ø, som I ønsker at besøge.

Med en lille ekstra bestilling af trailer, åbner alle muligheder sig omkring vores dejlige Ø. Du kan vælge at leje traileren under hele opholdet – eller dag til dag. Uanset hvor du bor på øen kan du have din båd lige i nærheden, frihed til at vælge og sikre at der kan sejles ud alle dage uanset vindretning og måske lige der hvor fiskene gemmer sig lige nu.

Båden kan skifte placering fra dag til dag, hvis det er det I har lyst til. Gør jer klar til en skøn ferie med vind i håret og ultimativ frihed sammen med familien.

Lej en båd i en hel uge, og tag på opdagelse i det sydfynske øhav hver dag.
Nemt og enkelt ikke? Desværre oplever mange, at de bliver forhindret i at sejle, enten fordi vindretningen er helt forkert eller vejret er ustadigt. Det har vi hos Ærø Boat Charter gjort noget ved. Hvis du lejer en trailer sammen med båden, og du kan få lov at sejle ud, fra over hele øen. På den måde kan du lettere komme afsted, uanset hvordan vejret er.

Bådramper på Ærø

Klik på bådramperne på kortet herover, og få info om hver enkelt rampe. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan er vindretningen i dag?

Med din nyerhvervede titel som skipper, skal du til at have styr på vejrforholdene. Bevæbnet med diverse vejrapps og de nyeste opdateringer fra nettets meteorologer, bør I holde jer velinformeret, før I drager ud på bølgen blå. Da vindretningen skifter fra dag til dag, og vejret kan være ustadigt, tilbyder vi netop fleksibiliteten i at vælge hvorfra I vil sejle. Båden transporterer vi via en trailer (ekstra bestilling), og vi hjælper med at sætte båden i vandet.
Skulle motoren slå ud, er båden udstyret med en hjælpemotor på el, så I altid kan komme frem til den nærmeste bådhavn. Fremfor alt er sikkerheden i top hos Ærø Boat Charter, og baseret på en årrække af erfaring, har vi taget højde for enhver situation.

Ønsker du at høre mere?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres næste ferie.

Vi rådgiver både om planlægning, speedbådscertifikat mm. og står altid klar til at hjælpe dig.